Дали знаевте дека постои 1% ризик за спонтан абортус поврзан со инвазивните дијагностички процедури како што се амниоцентеза и биопсија на хорионски ресички?

Дали знаевте дека постои 1% ризик за спонтан абортус поврзан со инвазивните дијагностички процедури како што се амниоцентеза и биопсија на хорионски ресички?
Иако ова е навидум мала бројка, ние мислиме дека е сe’ уште превисока едноставно затоа што значи непотребен ризик за бременоста.
Со NIFTY™ Pro не постои никаков ризик за бебето.

Овозможуваме безбедно земање на примерокот крв за анализа директно од Вашиот дом по сите Ковид-19 протоколи.

Nifty™ Pro е безбеден, едноставен и неинвазивен пренатален тест за детекција на хромозомски абнормалности на плодот уште од 9-тата седмица на бременоста. Преку употребата на најсовремена техника за паралелно секвенционирање на сите 46 хромозоми, Nifty™ Pro тестот постигнува преку 99.9% точност за 94 генетски аномалии. Без ризик за бебето и трудницата. Погоден и за близнаци, вон-телесно оплодување како и бременост со донирана јајце клетка. Резултатот е готов за 7 дена.

May be an image of 2 people and text