Што се’ може да откриете со Nova тестот

Тестот Nova™ Ви овозможува да стекнете непроценливо знаење за здравјето и грижата за Вашето дете:
дали има некои состојки од храната кои се апсолутно контраиндицирани кај детето?
дали е потребна суплементација?
дали детето има индикации за индивидуален распоред на вакцинација?
дали имунитетот на детето е изложен на ризик?
дали треба да бидете особено внимателни во однос на дозирањето на одредени лекови?

May be an image of child, footwear and text that says 'сигурен избор за генетски скрининг. рани одговори за вашето намило. заедно co вас, го таргетираме раме здравето на вашите деца nova TM'