ПОСЛЕДЕН ДЕН ОД ПОПУСТОТ -90€ на тестот Nova™

ПОСЛЕДЕН ДЕН ОД ПОПУСТОТ -90€ на тестот Nova™ Nova™ е најточниот превентивен генетски скрининг за новороденчиња и деца до 5

ПОПУСТОТ од 70€ за Nifty Pro и ПОДАРОК VISTA Carrier MAX скрининг за двајцата родители

ПОПУСТОТ од -70€ за Nifty™ Pro ПРОДОЛЖУВА до крајот на јуни! Но, тоа не е сѐ! Еден брачен пар кој

Nova тестот го одредува ризикот за 87 наследни заболувања

Најточниот превентивен генетски скрининг за новороденчиња и деца до 5 години. Nova™ тестот го одредува ризикот за 87 наследни заболувања,

Факти за матичните клетки

Чувањето матични клетки е една од најдобрите инвестиции во здравјето на Вашето дете! Факти за матичните клетки: 1 милион трансплантации

25 + 25 ДВОЈНО години чување на матични клетки по иста цена и можност за плаќање на рати

25 + 25 ДВОЈНО години чување на матични клетки по иста цена и можност за плаќање на рати! Чувањето матични

НЕВЕРОЈАТЕН ПОПУСТ од ДУРИ 90€ на тестот Nova™

САМО ВО МЕСЕЦ ЈУНИ – НЕВЕРОЈАТЕН ПОПУСТ од ДУРИ 90€ на тестот Nova™! Nova™ е најточниот превентивен генетски скрининг за

ПОПУСТОТ од -70€ за Nifty™ Pro ПРОДОЛЖУВА до крајот на јуни!

ПОПУСТОТ од -70€ за Nifty™ Pro ПРОДОЛЖУВА до крајот на јуни! Но, тоа не е се’! Еден брачен пар кој

Промо пакет со Future Health Biobank и Nova генетскиот тест

До крај на месец мај НОВ ПРОМО ПАКЕТ Со помош на нашите ценети партнери од Обединетото Кралство и Хонг Конг,

ПОПУСТОТ на Nifty Pro ПРОДОЛЖУВА

Поради неверојатно големиот интерес во тек на месец април, ПОПУСТОТ на Nifty™ Pro ПРОДОЛЖУВА до крај на месец мај! Заштедете