Nova – Најточен превентивен генетски скрининг за новороденчиња и деца до 5 години

Nova™ е најдобрата инвестиција во здравје на Вашето дете! Тестот Nova™ во моментов е најточниот превентивен генетски скрининг за новороденчиња

Можност за плаќање на рати со Гинекаликс

Гинекаликс има 3 новогодишни подароци за секоја идна мајка! – 70 евра попуст на Nifty-Pro тестот; – Двојно години чување

70 евра попуст на Nifty-Pro тестот

Гинекаликс има 3 новогодишни подароци за секоја идна мајка! – 70 евра попуст на Nifty-Pro тестот; – Двојно години чување

Двојно чување на матични клетки по иста цена

Во претстојните празници имаме ДУРИ 3 ПОДАРОЦИ за вас! – 70 евра попуст на Nifty® Pro – Двојно години чување

Што може да дознаете со Nova тестот?

Тестот Nova™ Ви овозможува да стекнете непроценливо знаење за здравјето и грижата за Вашето дете: дали има некои состојки од

2 шанси да сочувате матични клетки на вашето дете

Крвта од папочна врвка има убедливи предности пред останатите третмани како што се пресадување на коскена срцевина, периферна крв или

Nifty® mono е нов и единствен неинвазивен пренатален скрининг

Nifty® mono е нов и единствен неинвазивен пренатален скрининг на единечни гени за тешки наследни болести кај нас. Скринингот на

Дали знаевте дека Future Health Biobank има најмногу ослободени примероци за терапија?

Дали знаевте дека Future Health Biobank има најмногу ослободени примероци за терапија (92 од папочна врвка и 26 од млечни