Testi i Trizomisë Fetale jo-invazive

Beba juaj. Prioriteti ynë

Përse ta zgjedhni Nifty Pro?

Request a brochure

Ruajte e qelizave burimore

Qelizat burimore janë thelbësore për shëndetin tonë.

Request a brochure

Zgjedhjet tona

Our Products

Pajisje laboratorike

Ka 3 metoda per vëretetim te shtatzënisë

Pajisje për operim

Ka 3 metoda per vëretetim te shtatzënisë

Test gjenetik

Ka 3 metoda per vëretetim te shtatzënisë

Diagnostifikimi dhe analiza

Ka 3 metoda per vëretetim te shtatzënisë

IVF-Reprodukim i asistuar

Ka 3 metoda per vëretetim te shtatzënisë

Ruajte e qelizave burimore

Ka 3 metoda per vëretetim te shtatzënisë

About Ginekaliks

WHO WE ARE

Sepse ne ju shohim si njerëz, jo vetëm si pacientë

Ginekalix ofron produkte të kualitetit të lartë, së bashku me , mbështetje teknike e besushme dhe shërbim të shkëlqyer për disa nga spitalet më me reputacion, klinika dhe IVF qendrat në Maqedoni dhe Kosovë.

Contact our office

CONTACT US NOW