Blog Articles

Non-invasive Prenatal Testing in North Macedonia – BGI Perspectives

This post is also available in: македонски (Macedonian) Albanian (Albanian)Pregnancy is a special period filled with a series of emotional

Learn More

Единаесетта недела бременост – Што да очекувате?

This post is also available in: македонски (Macedonian) Albanian (Albanian)Пред вас е 11. недела од бременоста и со голема радост

Learn More

Дали знаевте дека аутизмот претставува доживотна развојна состојба?

This post is also available in: македонски (Macedonian) Albanian (Albanian)Аутизмот претставува доживотна развојна состојба која ги погаѓа комуникациите и односите

Learn More

За кои болести може да се искористат матичните клетки?

This post is also available in: македонски (Macedonian) Albanian (Albanian)Првата успешна трансплантација на матични клетки од папочна врвка е направена

Learn More

Десетта недела бременост – Што да очекувате?

This post is also available in: македонски (Macedonian) Albanian (Albanian) Како што целото тело се подготвува за улогата на мајка,

Learn More

Деветта недела бремност – Што да очекувате?

This post is also available in: македонски (Macedonian) Albanian (Albanian)Деветта недела од бременоста Вториот преглед во бременоста вообичаено се закажува

Learn More

Панел тест од 154 гени за скрининг на новороденчиња и деца до 5 годишна возраст

This post is also available in: македонски (Macedonian) Albanian (Albanian)Nova™ е панел тест од 154 гени за скрининг на новороденчиња

Learn More

Осма недела бременост – Што да очекувате?

This post is also available in: македонски (Macedonian) Albanian (Albanian)Кога сте бремени, имате многу прашања. Нашиот водич за бременост недела

Learn More

90€ попуст на Nova тестот

This post is also available in: македонски (Macedonian) Albanian (Albanian) НЕВЕРОЈАТЕН ПОПУСТ од ДУРИ – 90€ на тестот Nova™! Nova™

Learn More

Седма недела бременост – Што да очекувате?

This post is also available in: македонски (Macedonian) Albanian (Albanian)Како што влегувате во втората половина од првиот триместар, вообичаено е

Learn More