Blog Articles

Ексклузивна понуда по повод Светскиот ден на дијабетесот

This post is also available in: English (English) Albanian (Albanian) Ноемвриско здравје во генетската лабораторија Гинекаликс! Ексклузивна понуда по повод

Прочитај повеќе

Папочната врвка на вашето бебе е ризница на исцелителна моќ

This post is also available in: English (English) Albanian (Albanian) Папочната врвка на вашето бебе е ризница на исцелителна моќ!

Прочитај повеќе

Зајакнете го машкото здравје овој Movember

This post is also available in: English (English) Albanian (Albanian) Зајакнете го машкото здравје овој Movember! Искористете го попустот од

Прочитај повеќе

Вашите гени се тивки раскажувачи на вашата семејна историја

This post is also available in: English (English) Albanian (Albanian) Вашите гени се тивки раскажувачи на вашата семејна историја. Генетската

Прочитај повеќе

Заштедете 700€ со зачувување на матични клетки од папочна врвца 30 години

This post is also available in: English (English) Albanian (Albanian) Обезбедете ја иднината на вашето бебе со Future Health Biobank!

Прочитај повеќе

Сеопфатни услуги за пренатален и скрининг на новороденчиња во Гинекаликс лабораторија

This post is also available in: English (English) Albanian (Albanian) Во генетската лабораторија Гинекаликс, се гордееме што нудиме сеопфатни услуги

Прочитај повеќе

Дали некогаш сте се запрашале дали човечкиот род сè уште еволуира?

This post is also available in: English (English) Albanian (Albanian) Дали некогаш сте се запрашале дали човечкиот род сè уште

Прочитај повеќе

Извонредната понуда на Nifty Mono и Nifty Pro продолжена до крај на октомври

This post is also available in: English (English) Albanian (Albanian) Прославете ја 10-годишнината на Ginekalix Genetic Laboratory со нашата извонредна

Прочитај повеќе

Jубилејна понуда со Future Health Biobank продолжува до крајот на октомври

This post is also available in: English (English) Albanian (Albanian) Future Health Biobank и Гинекаликс се радосни што нашата специјална

Прочитај повеќе

Една деценија извонредност во генетската лабораторија Гинекаликс

This post is also available in: English (English) Albanian (Albanian) Придружете ни се во прославата на една деценија извонредност во

Прочитај повеќе