ЧУВАЊЕ НА МАТИЧНИ КЛЕТКИ

Future Health Biobank

Future Health Biobank

https://futurehealthbiobank.com/mk

Најголемо глобално присуство

Исто како и во двете лаборатории (Нотингем, Велика Британија и Шател, Швајцарија), имаме присуство во повеќе од 75 земји во светот, што нè прави вистински глобален лидер во зачувувањето на матични клетки.

Најмногу ослободени примероци за третман

90 примероци се ослободени од нашите лаборатории за трансплантација низ целиот свет, вклучително и во Велика Британија, Европа, Блискиот исток и САД. Ова е повеќе од која било друга банка на матични клетки во Велика Британија.

Посветен курир

Ние организираме преземање на вашиот примерок од матични клетки за вас, користејќи ја нашата 24-часовна, медицински одобрена курирска услуга. Нашите доверливи курири го транспортираат вашиот примерок директно од болницата до нашата лабораторија за матични клетки.

Стапка на принос 90%

Нашата технологија за обработка овозможува стапка на принос на клетките до 90%, оставајќи ги повеќето матични клетки во вашиот примерок и му дава на вашето дете најдобра шанса за успешен третман во иднина.

План за плаќање без камата

Денес е скапо да се има бебе. Ние помагаме и го намалување товарот нудејќи планови за плаќање без камата во текот на 6 месеци.

Заштита од инсолвентност

За да ви дадеме целосен мир, имаме целосна заштита за несолвентност за да осигураме дека сте финансиски заштитени за целиот мандат на договорот, во случај на природна непогода или неликвидност.

Гарантирано враќање на средствата

Ќе ви биде наплатено зачувување само за успешни примероци. Доколку некој од вашите примероци не успее, нема да ви наплатиме за складирање на тој примерок.

24/7 грижа за клиентите

Future Health bio bank е достапна дење и ноќе 365 дена во годината за да одговорaт на кое било од вашите прашања или во итен случај, осигурувајќи ве дека сте најголем приоритет.

Во текот на нашата 16-годишна историја, станавме најголемата и најнапредната банка на матични клетки во Велика Британија. Го штитиме здравјето на вашето семејство, додека остануваме во првите редови на сегашните и идните иновации. Ова нè доведе да зачуваме повеќе примероци на матични клетки, отколку сите други банки во Велика Британија.

Најакредитирана банка на матични клетки во светот Повеќе примероци се зачувани од сите комбинирани банки во Велика Британија

Закажи консултација