Побарај брошура
Побарај брошура
Побарај брошура
Побарај брошура

Нашиот избор

Продукти

Лабораториска опрема

Висок квалитет и широк избор на лабораториска опрема

Хируршка oпрема

Висок квалитет и широк избор на хируршка опрема

Генетски тестови

NIFTY® pro | NOVA™ Newborn Genetic Screening | Era test |

Дијагностика и анализа

GEOTEK | THIN PREP | EDAN |

IVF-Асистирана репродукција

Висок квалитет и широк избор на IVF опрема за асистирана репродукција

Чување на матични клетки

Future Health Bio Bank

За Гинекаликс

КОИ СМЕ НИЕ

За нас сте пред сѐ луѓе, а потоа клиенти.

ГИНЕКАЛИКС е застапник на повеќе светски брендови од областа на гинекологијата, асистираната репродукција, како и неинвазивни генетски тестови и матични клетки за Република Северна Македонија и земјите од соседството со цел да испорача максимални вредности до краен корисник. Постојано сме во тек со светските новитети и потреби на пазарот. Искуниот, млад, амбициозен, иновативен, квалитетен и услужен тим се вредностите на кои се темели нашиот успех.

Контактирајте не

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ВЕДНАШ