За Нас

Повеќе за нашата компанија

ГИНЕКАЛИКС Дооел е застапник на повеќе светски брендови од областа на гинекологијата, асистираната репродукција, како и неинвазивни генетски тестови и матични клетки за Република Северна Македонија и земјите од соседството.
ГИНЕКАЛИКС Дооел е компанија основана во Скопје, Република Северна Македонија со цел да испорача максимални вредности до краен корисник. Постојано сме во тек со светските новитети и потреби на пазарот.
Искуниот, млад, амбициозен, иновативен, квалитетен и услужен тим се вредностите на кои се темели нашиот успех.

Тимот на Гинекаликс

Д-р Спец. Димитар Калчовски

Основач и управител

+389 2 3133 311

[email protected]

М-р фарм. Јасмина Калчовска

Менаџер

+389 78 209 858

[email protected]

М-р фарм. Мики Петковски

Медицински претставник

+389 70 344 056

[email protected]

М-р фарм. Мартина Аврамовиќ

Медицински претставник

+389 70 344 380

[email protected]

М-р фарм. Десанка Димитров

Медицински претставник

+389 78 344 310

[email protected]

М-р фарм. Александар Спиров

Медицински претставник

+389 78 344 320

[email protected]

М-р фарм. Искра Мицковска

Медицински претставник

+389 70 344 357

[email protected]