Заштедете 460 евра со Nifty Pro и Future Health Biobank

Од првото отчукување на срцето до идно здравје: ексклузивна понуда која поставува нов стандард за доживотна грижа! Генетската лабораторија Гинекаликс

Започнете го вашето патување до родителство со радост, доверба и спокој

Започнете го вашето патување до родителство со радост, доверба и спокој! Во срцето на секој иден родител се безброј надежи

Добијте бесплатен Nifty Pro тест со секој Nifty Mono

Понуда Nifty Bundle: Добијте бесплатен Nifty Pro тест со секој Nifty Mono. Проширете го вашиот спектар на пренатални тестирања за

Бесплатен Nifty Pro пренатален тест со секое Nifty Mono

Прославете го месецот на љубовта со подарокот на здравје: бесплатен Nifty Pro со секое Nifty Mono! #LoveAndHealth: Овој февруари, покажете

Изберете ја комбинираната моќ на Nifty Pro и Nifty Mono

#NiftyPro: Вашиот сеопфатен чувар Nifty Pro ја менува играта во пренаталниот скрининг. Тој нуди: Широка покриеност за сите хромозомски нумерички

Nifty Mono чекори кон подобрување на пренаталната нега како никогаш досега

Во генетската лабораторија Гинекаликс веќе извесно време сѐ поголем интерес привлекува Nifty Mono, револуционерна новина во нашата линија за неинвазивни

Сеопфатни услуги за пренатален и скрининг на новороденчиња во Гинекаликс лабораторија

Во генетската лабораторија Гинекаликс, се гордееме што нудиме сеопфатни услуги за пренатален и скрининг на новороденчиња кои ги поткрепуваат родителите