Попуст од 590 евра за пакетот Nifty™ Pro + Nifty™ Mono

Го исполнуваме Вашето барање да го обезбедите здравјето на вашето бебе! Ви најавуваме дека нашата акција за  ПОПУСТ ОД 590

Поставете прашање до стручниот тим на Ginekaliks Macedonia и дознајте повеќе

Поставете прашање до стручниот тим на Ginekaliks Macedonia и дознајте повеќе за Nova™: Во изминатиов период се потрудивме што е

Студијата ,,Точен опис на ДНК-заснован не-инвазивен пренатален скрининг” за Nifty тестирањето

NIFTY® има супериорни перформанси во споредба со останатите неинвазивни пренатални тестови Истражувањето на Baylor College of Medicine и Кинескиот Универзитет

Попусти за втора бременост или бременост со близнаци со Nifty тестот

NIFTY Pro има супериорни перформанси во споредба со останатите неинвазивни пренатални тестови, како и највисока стапка на вистински позитивни и

Зошто треба да сочувате матични клетки од папочната врвка на вашето дете?

Зошто треба да сочувате матични клетки од папочната врвка на вашето дете? Матичните клетки од папочна врвка се зачувуваат веќе

Важноста на папочната врвца

Важноста на папочната врвца често се заборава брзо по раѓањето на бебето, поврзаноста која се формира помеѓу плацентата и бебето

NIFTY Тест – испитува ризик за трисомии, полови хромозомски анеуплоидии и микроделеции

NIFTY Тестот освен што го испитува ризикот за Трисомии ги испитува и половите хромозомски анеуплоидии и микроделеции. Трисомии Трисомија е

Научниците идентификуваа клучен стадиум во создавањето на цревниот нервен систем користејќи матични клетки

Минатата година истражувачите остварија ново, револуционерно откритие од областа на терапијата со матични клетки. Новиот пресврт се однесува на тоа

Светски Ден на Здравјето – 7 април

Денес е светскиот ден на здравјето! Ден посветен на подигање на свеста за здравјето на луѓето ширум светот кој се