Дали знаевте дека Nova помага да се спречат компликации на вродени болести?

Дали знаевте дека Nova™ помага да се спречат компликации на вродени болести, како што се: симптоми од аутистичниот спектар, ментална

Future Health – Најголема англиска банка со повеќе од 140.000 примероци

Future Health Biobank е приватна банка за чување на матични клетки со традиција и искуство веќе 20 години. Тоа е

Попусти за втора бременост или бременост со близнаци со Nifty тестот

NIFTY Pro има супериорни перформанси во споредба со останатите неинвазивни пренатални тестови, како и највисока стапка на вистински позитивни и

Матични клетки од млечни заби

Матичните клетки од млечните заби на Вашето дете може доживотно да му го заштитат здравјето. Матичните клетки за прв пат

NIFTY – водечки неинвазивен пренатален скрининг тест во светот

Во моментов NIFTY е водечки не-инвазивен пренатален скрининг тест во светот! Повеќе од 5.000.000 (пет милиони) трудници до сега го

Nova тест – најдобра инвестиција во здравјето на вашето дете

Најдобрата инвестиција во здравје на Вашето дете! Тестот Nova во моментов е најточниот превентивен генетски скрининг за новороденчиња и деца

NIFTY Тест – испитува ризик за трисомии, полови хромозомски анеуплоидии и микроделеции

NIFTY Тестот освен што го испитува ризикот за Трисомии ги испитува и половите хромозомски анеуплоидии и микроделеции. Трисомии Трисомија е

Модели за наследување на генетските болести

Основните закони за наследувањето се важни за да ги разбереме шаблоните за пренесување на болестите. Наследните шаблони на генетските болести