Пионерско онколошко генетско тестирање

Во битката против ракот, знаењето е повеќе од само моќ – тоа е надеж. Генетската лабораторија Гинекаликс е горда што

Нова ера на превенција на рак

Во генетската лабораторија Гинекаликс, ние сме посветени за трансформирање на превенцијата на рак преку моќта на генетското тестирање. Наша заложба

Бесплатен Nifty Pro пренатален тест со секое Nifty Mono

Прославете го месецот на љубовта со подарокот на здравје: бесплатен Nifty Pro со секое Nifty Mono! #LoveAndHealth: Овој февруари, покажете

Приближно 1 од 400 новородени деца кај нас е засегнато од барем 1 заболување од генетскиот скрининг Nova

Приближно 1 од 400 новородени деца кај нас е засегнато од барем 1 заболување од генетскиот скрининг Nova™. Наследните заболувања

Нов пакет, нова понуда и нови попусти!

ПОВТОРНО ДАВАМЕ МОЖНОСТ за инвестиција во ЗДРАВЈЕТО НА ВАШЕТО НАЈМИЛО која ДЕФИНИТИВНО не треба да ја пропуштите! ЗАШТЕДЕТЕ и искористете

Дали сте ,,магнет” за комарци? Можеби е наследно?

Дали сте ,,магнет” за комарци? Можеби (и ова) е наследнo… Најновите студии укажуваат дека Вашата ДНК е главен фактор кој

Рано дијагностицирање и навремено третирање на вродените болести со Nova тестот

Многу деца со вродена болест се раѓаат навидум целосно здрави, при раѓањето добиваат 10 поени на Апгар скалата, а здравствените

Поставете прашање до стручниот тим на Ginekaliks Macedonia и дознајте повеќе

Поставете прашање до стручниот тим на Ginekaliks Macedonia и дознајте повеќе: https://forms.gle/j1Z6TmUmZsMRFK9BA Во изминатиов период се потрудивме што е можно