Четиринаесетта недела бременост – Што да очекувате?

Добредојдовте во 14тата недела од Вашата бременост! Вие сте во четвртиот месец од бременоста. Уште само 5 месеци до крајот!

Славиме љубов во февруари со големи попусти

Во месец февруари ја славиме љубовта. Прославете го со љубов кон здравјето на Вашето дете. НЕВЕРОЈАТЕН ПОПУСТ од ДУРИ –

Nova – Најточен превентивен генетски скрининг за новороденчиња и деца до 5 години

Nova™ е најдобрата инвестиција во здравје на Вашето дете! Тестот Nova™ во моментов е најточниот превентивен генетски скрининг за новороденчиња

Можност за плаќање на рати со Гинекаликс

Гинекаликс има 3 новогодишни подароци за секоја идна мајка! – 70 евра попуст на Nifty-Pro тестот; – Двојно години чување

Што може да дознаете со Nova тестот?

Тестот Nova™ Ви овозможува да стекнете непроценливо знаење за здравјето и грижата за Вашето дете: дали има некои состојки од

Дали знаевте дека Future Health Biobank има најмногу ослободени примероци за терапија?

Дали знаевте дека Future Health Biobank има најмногу ослободени примероци за терапија (92 од папочна врвка и 26 од млечни

НОВО! Sermatrop Alfa за нормална сперматогенеза и општо репродуктивни функции кај мажите

Sermatrop Alfa е патентиран комплекс од научно поткрепени микроелементи, антиоксиданси, аминокиселини и билни екстракти. Sermatrop Alfa е наменет за поддршка

Рецесивни и доминантни болести наследно добиени преку Х хромозомот

Рецесивното наследување поврзано со X хромозомот значи дека постои мутација на ген кој се наоѓа на Х хромозокот. Симптомите се

Дали знаевте дека Nova помага да се спречат компликации на вродени болести?

Дали знаевте дека Nova™ помага да се спречат компликации на вродени болести, како што се: симптоми од аутистичниот спектар, ментална