Промотивен попуст од 460 евра – Nifty® Pro + Future Health Biobank

Обезбедете го здравјето на вашето дете уште пред неговото раѓање! Во ексклузивна соработка со Future Health Biobank, генетската лабораторија Гинекаликс

Ексклузивна понуда на Future Health Biobank: 30 + 30 години

Двојна грижа, двојна посветеност! Иднината на здравството е овде, со ексклузивната понуда на Future Health Biobank од 30 + 30

Нова ера на превенција на рак

Во генетската лабораторија Гинекаликс, ние сме посветени за трансформирање на превенцијата на рак преку моќта на генетското тестирање. Наша заложба

ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА NOVA АКЦИЈАТА

Возбудени сме што можеме да ви понудиме ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА NOVA АКЦИЈАТА НЕВЕРОЈАТНИОТ ПОПУСТ од ДУРИ – 90€ на тестот Nova™

Добиј гратис години чување на матични клетки во февруари

Подари љубов, подари здравје за Вашето најмило! Со љубов од Future Health за најмилите: 20 години + 10 години ГРАТИС

Продолжуваат акциите на Future Health Biobank

НУДИМЕ МОЖНОСТ за инвестиција во ЗДРАВЈЕТО НА ВАШЕТО НАЈМИЛО која ДЕФИНИТИВНО не треба да ја пропуштите! 20 години + 10

Повторно достапни Nifty акциите

Поради зголемен интерес и на Ваше барање, акциите кои Nifty™ ги подготви се ПОВТОРНО достапни! Спокојно радувајте му се на

Nova – Најточен превентивен генетски скрининг за новороденчиња и деца до 5 години

Nova™ е најдобрата инвестиција во здравје на Вашето дете! Тестот Nova™ во моментов е најточниот превентивен генетски скрининг за новороденчиња

Можност за плаќање на рати со Гинекаликс

Гинекаликс има 3 новогодишни подароци за секоја идна мајка! – 70 евра попуст на Nifty-Pro тестот; – Двојно години чување