Дознајте ја вашата генетска карта

Нашите сеопфатни услуги за генетско тестирање се прилагодени да ви понудат персонализирани сознанија за вашата генетска структура, факторите на ризик

Nova – Најточен превентивен генетски скрининг за новороденчиња и деца до 5 години

Nova™ е најдобрата инвестиција во здравје на Вашето дете! Тестот Nova™ во моментов е најточниот превентивен генетски скрининг за новороденчиња

Што може да дознаете со Nova тестот?

Тестот Nova™ Ви овозможува да стекнете непроценливо знаење за здравјето и грижата за Вашето дете: дали има некои состојки од

Дали знаевте дека Future Health Biobank има најмногу ослободени примероци за терапија?

Дали знаевте дека Future Health Biobank има најмногу ослободени примероци за терапија (92 од папочна врвка и 26 од млечни

НОВО! Sermatrop Alfa за нормална сперматогенеза и општо репродуктивни функции кај мажите

Sermatrop Alfa е патентиран комплекс од научно поткрепени микроелементи, антиоксиданси, аминокиселини и билни екстракти. Sermatrop Alfa е наменет за поддршка

Рецесивни и доминантни болести наследно добиени преку Х хромозомот

Рецесивното наследување поврзано со X хромозомот значи дека постои мутација на ген кој се наоѓа на Х хромозокот. Симптомите се

Матичните клетки од папочно ткиво го трансформираа животот на момче со аутизам

Момчето Гејџ, кое било зачнато со ИВФ, се родило по природен пат после терминска бременост. Неговите родители избрале да го