Future Health – Пионери во заштитата на идното здравје за вашето семејство

Во Future Health Biobank правиме повеќе од обично складирање и чување на матични клетки; ние сме пионери во заштитата на

Заштедете 460 евра со Nifty Pro и Future Health Biobank

Од првото отчукување на срцето до идно здравје: ексклузивна понуда која поставува нов стандард за доживотна грижа! Генетската лабораторија Гинекаликс

Панели за рак SENTIS на генетската лабораторија Гинекаликс

Како што навлегуваме во нова ера на персонализирана медицина, генетската лабораторија Гинекаликс со гордост ги претставува нашите панели за рак

Пионерско онколошко генетско тестирање

Во битката против ракот, знаењето е повеќе од само моќ – тоа е надеж. Генетската лабораторија Гинекаликс е горда што

Нова ера на превенција на рак

Во генетската лабораторија Гинекаликс, ние сме посветени за трансформирање на превенцијата на рак преку моќта на генетското тестирање. Наша заложба

Бесплатен Nifty Pro пренатален тест со секое Nifty Mono

Прославете го месецот на љубовта со подарокот на здравје: бесплатен Nifty Pro со секое Nifty Mono! #LoveAndHealth: Овој февруари, покажете

Изберете ја комбинираната моќ на Nifty Pro и Nifty Mono

#NiftyPro: Вашиот сеопфатен чувар Nifty Pro ја менува играта во пренаталниот скрининг. Тој нуди: Широка покриеност за сите хромозомски нумерички

Револуционерниот панел за откривање на рак – SENTIS™

Ви го претставуваме револуционерниот панел за откривање на рак SENTIS™, сеопфатен геномски тест кој ги отклучува тајните на генетиката кај

Клуч за поздравата иднина

Навигацијата низ лавиринтот на здравствено осигурување може да биде сложена, но генетската лабораторија Гинекаликс е тука за да ви олесни.

Заштедете 700€ со зачувување на матични клетки од папочна врвца 30 години

Обезбедете ја иднината на вашето бебе со Future Health Biobank! Заштедете 700€ со зачувување на матични клетки од папочна врвца