Панели за рак SENTIS на генетската лабораторија Гинекаликс

Како што навлегуваме во нова ера на персонализирана медицина, генетската лабораторија Гинекаликс со гордост ги претставува нашите панели за рак

Бесплатен Nifty Pro пренатален тест со секое Nifty Mono

Прославете го месецот на љубовта со подарокот на здравје: бесплатен Nifty Pro со секое Nifty Mono! #LoveAndHealth: Овој февруари, покажете

Револуционерниот панел за откривање на рак – SENTIS™

Ви го претставуваме револуционерниот панел за откривање на рак SENTIS™, сеопфатен геномски тест кој ги отклучува тајните на генетиката кај

Nifty Mono чекори кон подобрување на пренаталната нега како никогаш досега

Во генетската лабораторија Гинекаликс веќе извесно време сѐ поголем интерес привлекува Nifty Mono, револуционерна новина во нашата линија за неинвазивни

Заштедете 700€ со зачувување на матични клетки од папочна врвца 30 години

Обезбедете ја иднината на вашето бебе со Future Health Biobank! Заштедете 700€ со зачувување на матични клетки од папочна врвца

50 ЕУР ПОПУСТ НА NIFTY PRO ТЕСТОТ

Најголемата среќа за еден родител е здравјето на своето дете! Знаеме дека родителската грижа започнува уште од првиот ден, кога

Добиј гратис години чување на матични клетки во февруари

Подари љубов, подари здравје за Вашето најмило! Со љубов од Future Health за најмилите: 20 години + 10 години ГРАТИС

Можност за плаќање на рати со Гинекаликс

Гинекаликс има 3 новогодишни подароци за секоја идна мајка! – 70 евра попуст на Nifty-Pro тестот; – Двојно години чување