Дознајте ја вашата генетска карта

Нашите сеопфатни услуги за генетско тестирање се прилагодени да ви понудат персонализирани сознанија за вашата генетска структура, факторите на ризик

Превенцијата е најмоќната алатка во нашиот здравствен арсенал

Во генетската лабораторија Гинекаликс, веруваме дека превенцијата е најмоќната алатка во нашиот здравствен арсенал. Затоа ние сме посветени за унапредување

Панели за рак SENTIS на генетската лабораторија Гинекаликс

Како што навлегуваме во нова ера на персонализирана медицина, генетската лабораторија Гинекаликс со гордост ги претставува нашите панели за рак

Пионерско онколошко генетско тестирање

Во битката против ракот, знаењето е повеќе од само моќ – тоа е надеж. Генетската лабораторија Гинекаликс е горда што

Ден на ретки болести

Утре (29.02) стоиме заедно во солидарност со Денот на ретки болести. Тоа е ден кој фрла светлина на предизвиците со

Нова ера на превенција на рак

Во генетската лабораторија Гинекаликс, ние сме посветени за трансформирање на превенцијата на рак преку моќта на генетското тестирање. Наша заложба

Револуционерниот панел за откривање на рак – SENTIS™

Ви го претставуваме револуционерниот панел за откривање на рак SENTIS™, сеопфатен геномски тест кој ги отклучува тајните на генетиката кај

Дали знаевте дека разбирањето на вашата генетика сега е подостапно од кога и да било?

Во генетската лабораторија Гинекаликс, веруваме дека ќе ве поддржиме со знаење за вашето здравје без стрес од финансиско оптоварување. Затоа