Промотивен попуст од 460 евра – Nifty® Pro + Future Health Biobank

Обезбедете го здравјето на вашето дете уште пред неговото раѓање! Во ексклузивна соработка со Future Health Biobank, генетската лабораторија Гинекаликс

Спокојство и сигурност со Nifty® Pro – промотивен попуст од 50€

Спокојство и сигурност со Nifty® Pro – промотивен попуст од 50€! Во генетската лабораторија Гинекаликс, повеќе од една деценија ја

Започнете го вашето патување до родителство со радост, доверба и спокој

Започнете го вашето патување до родителство со радост, доверба и спокој! Во срцето на секој иден родител се безброј надежи

Добијте бесплатен Nifty Pro тест со секој Nifty Mono

Понуда Nifty Bundle: Добијте бесплатен Nifty Pro тест со секој Nifty Mono. Проширете го вашиот спектар на пренатални тестирања за

Трансформирајте го животот со дарот на сочувани матични клетки

Future Health Biobank гордо стои во првите редови на медицинските иновации, нудејќи услуги за зачувување на матични клетки уште од

Ексклузивна понуда на Future Health Biobank: 30 + 30 години

Двојна грижа, двојна посветеност! Иднината на здравството е овде, со ексклузивната понуда на Future Health Biobank од 30 + 30

Изберете ја комбинираната моќ на Nifty Pro и Nifty Mono

#NiftyPro: Вашиот сеопфатен чувар Nifty Pro ја менува играта во пренаталниот скрининг. Тој нуди: Широка покриеност за сите хромозомски нумерички

Револуционерниот панел за откривање на рак – SENTIS™

Ви го претставуваме револуционерниот панел за откривање на рак SENTIS™, сеопфатен геномски тест кој ги отклучува тајните на генетиката кај