Заштедете 460 евра со Nifty Pro и Future Health Biobank

Од првото отчукување на срцето до идно здравје: ексклузивна понуда која поставува нов стандард за доживотна грижа! Генетската лабораторија Гинекаликс

Добијте бесплатен Nifty Pro тест со секој Nifty Mono

Понуда Nifty Bundle: Добијте бесплатен Nifty Pro тест со секој Nifty Mono. Проширете го вашиот спектар на пренатални тестирања за

Револуционерниот панел за откривање на рак – SENTIS™

Ви го претставуваме револуционерниот панел за откривање на рак SENTIS™, сеопфатен геномски тест кој ги отклучува тајните на генетиката кај

Клуч за поздравата иднина

Навигацијата низ лавиринтот на здравствено осигурување може да биде сложена, но генетската лабораторија Гинекаликс е тука за да ви олесни.

Nifty Mono чекори кон подобрување на пренаталната нега како никогаш досега

Во генетската лабораторија Гинекаликс веќе извесно време сѐ поголем интерес привлекува Nifty Mono, револуционерна новина во нашата линија за неинвазивни

Дали навистина е потребен пренатален скрининг?

Се прашувате дали е навистина од суштинско значење да се направи скрининг тест за бременост? Тука сме да ви кажеме,

Зачувај матични клетки за сигурна иднина на твоето дете

Future Health Biobank е најголемата англиска банка за матични клетки со долгогодишно искуство за зачувување на матични клетки за нивна