Промотивен попуст од 460 евра – Nifty® Pro + Future Health Biobank

Обезбедете го здравјето на вашето дете уште пред неговото раѓање! Во ексклузивна соработка со Future Health Biobank, генетската лабораторија Гинекаликс

Заштедете 460 евра со Nifty Pro и Future Health Biobank

Од првото отчукување на срцето до идно здравје: ексклузивна понуда која поставува нов стандард за доживотна грижа! Генетската лабораторија Гинекаликс

Откријте ја разликата во Future Health Biobank

Со Future Health Biobank, избирате повеќе од само чување матични клетки; се одлучувате за партнер во здравственото патување на вашето

Трансформирајте го животот со дарот на сочувани матични клетки

Future Health Biobank гордо стои во првите редови на медицинските иновации, нудејќи услуги за зачувување на матични клетки уште од

Ексклузивна понуда на Future Health Biobank: 30 + 30 години

Двојна грижа, двојна посветеност! Иднината на здравството е овде, со ексклузивната понуда на Future Health Biobank од 30 + 30

Заштедете 700€ со зачувување на матични клетки од папочна врвца 30 години

Обезбедете ја иднината на вашето бебе со Future Health Biobank! Заштедете 700€ со зачувување на матични клетки од папочна врвца