Револуционерниот панел за откривање на рак – SENTIS™

Ви го претставуваме револуционерниот панел за откривање на рак SENTIS™, сеопфатен геномски тест кој ги отклучува тајните на генетиката кај

Nifty Mono чекори кон подобрување на пренаталната нега како никогаш досега

Во генетската лабораторија Гинекаликс веќе извесно време сѐ поголем интерес привлекува Nifty Mono, револуционерна новина во нашата линија за неинвазивни

50 ЕУР ПОПУСТ НА NIFTY PRO ТЕСТОТ

Најголемата среќа за еден родител е здравјето на своето дете! Знаеме дека родителската грижа започнува уште од првиот ден, кога

НОВО! Sermatrop Alfa за нормална сперматогенеза и општо репродуктивни функции кај мажите

Sermatrop Alfa е патентиран комплекс од научно поткрепени микроелементи, антиоксиданси, аминокиселини и билни екстракти. Sermatrop Alfa е наменет за поддршка

Со сопствен биоинформативен софтвер се проценува ризикот за состојбите кои се тестираат co Nifty-Pro

Nifty™ Pro ја изолира cfDNA (cell-free DNA), од примерок на мајчината крв и спроведува секвенционирање на целиот геном со ниска

Супериорни перформанси на Nifty-Pro тестот

NIFTY® Pro е водечки не-инвазивен пренатален скрининг тест во светот. Има супериорни перформанси во споредба со останатите неинвазивни пренатални тестови,

10 причини зошто миленичињата се всушност добри за здравјето и развојот на вашите деца

Еве 10 причини зошто миленичињата се всушност добри за здравјето и развојот на Вашите деца: 1. Децата кои растат со

Нов пакет, нова понуда и нови попусти!

ПОВТОРНО ДАВАМЕ МОЖНОСТ за инвестиција во ЗДРАВЈЕТО НА ВАШЕТО НАЈМИЛО која ДЕФИНИТИВНО не треба да ја пропуштите! ЗАШТЕДЕТЕ и искористете

Зошто матичните клетки се најдобрата инвестиција во здравје на Вашето дете?

Имате само 2 шанси да сочувате матични клетки на Вашето дете:  за време на породувањето, од папочната врвка  малку подоцна,

Матични клетки од млечни заби

Матичните клетки од млечните заби на Вашето дете може доживотно да му го заштитат здравјето. Матичните клетки за прв пат