Промотивен попуст од 460 евра – Nifty® Pro + Future Health Biobank

Обезбедете го здравјето на вашето дете уште пред неговото раѓање! Во ексклузивна соработка со Future Health Biobank, генетската лабораторија Гинекаликс

Дознајте ја вашата генетска карта

Нашите сеопфатни услуги за генетско тестирање се прилагодени да ви понудат персонализирани сознанија за вашата генетска структура, факторите на ризик

Превенцијата е најмоќната алатка во нашиот здравствен арсенал

Во генетската лабораторија Гинекаликс, веруваме дека превенцијата е најмоќната алатка во нашиот здравствен арсенал. Затоа ние сме посветени за унапредување

Започнете го вашето патување до родителство со радост, доверба и спокој

Започнете го вашето патување до родителство со радост, доверба и спокој! Во срцето на секој иден родител се безброј надежи

Панели за рак SENTIS на генетската лабораторија Гинекаликс

Како што навлегуваме во нова ера на персонализирана медицина, генетската лабораторија Гинекаликс со гордост ги претставува нашите панели за рак

Ексклузивна понуда на Future Health Biobank: 30 + 30 години

Двојна грижа, двојна посветеност! Иднината на здравството е овде, со ексклузивната понуда на Future Health Biobank од 30 + 30

Бесплатен Nifty Pro пренатален тест со секое Nifty Mono

Прославете го месецот на љубовта со подарокот на здравје: бесплатен Nifty Pro со секое Nifty Mono! #LoveAndHealth: Овој февруари, покажете

Nifty Mono чекори кон подобрување на пренаталната нега како никогаш досега

Во генетската лабораторија Гинекаликс веќе извесно време сѐ поголем интерес привлекува Nifty Mono, револуционерна новина во нашата линија за неинвазивни

Дали знаевте дека сините очи се всушност генетска мутација?

Дали знаевте дека сините очи се всушност генетска мутација?! Генетските истражувања покажуваат дека мутацијата што предизвикала сини очи најверојатно се