Дознајте ја вашата генетска карта

Нашите сеопфатни услуги за генетско тестирање се прилагодени да ви понудат персонализирани сознанија за вашата генетска структура, факторите на ризик

Ексклузивна понуда на Future Health Biobank: 30 + 30 години

Двојна грижа, двојна посветеност! Иднината на здравството е овде, со ексклузивната понуда на Future Health Biobank од 30 + 30

Последна шанса за пакет Nifty™ Pro + Nifty™ Mono за 590 евра

ПОСЛЕДНА ШАНСА ДА ЈА ИСКОРИСТИТЕ АКЦИЈАТА НА NIFTY! ПОПУСТ ОД 590 еур за пакет Nifty™ Pro + Nifty™ Mono  Nifty™

Четиринаесетта недела бременост – Што да очекувате?

Добредојдовте во 14тата недела од Вашата бременост! Вие сте во четвртиот месец од бременоста. Уште само 5 месеци до крајот!

Добиј гратис години чување на матични клетки во февруари

Подари љубов, подари здравје за Вашето најмило! Со љубов од Future Health за најмилите: 20 години + 10 години ГРАТИС

Повторно достапни Nifty акциите

Поради зголемен интерес и на Ваше барање, акциите кои Nifty™ ги подготви се ПОВТОРНО достапни! Спокојно радувајте му се на

Nova – Најточен превентивен генетски скрининг за новороденчиња и деца до 5 години

Nova™ е најдобрата инвестиција во здравје на Вашето дете! Тестот Nova™ во моментов е најточниот превентивен генетски скрининг за новороденчиња

Можност за плаќање на рати со Гинекаликс

Гинекаликс има 3 новогодишни подароци за секоја идна мајка! – 70 евра попуст на Nifty-Pro тестот; – Двојно години чување

Што може да дознаете со Nova тестот?

Тестот Nova™ Ви овозможува да стекнете непроценливо знаење за здравјето и грижата за Вашето дете: дали има некои состојки од