Неинвазивен фетален тест за детекција на генетски абнормалности

Огледало на Вашето бебе

Зошто да одберете Nifty Pro?

Побарај брошура

NOVA™ генетски скрининг тест за новороденчиња

Најсеопфатен и најточен генетски скрининг тест за новороденчиња.

Побарај брошура

Чување на матични клетки

Матичните клетки се од суштинско значење за нашето здравје

Инвестирајте во безбедна иднина

Побарај брошура

Нашиот избор

Продукти

Лабораториска опрема

Висок квалитет и широк избор на лабораториска опрема

Хируршка oпрема

Висок квалитет и широк избор на хируршка опрема

Генетски тестови

NIFTY® pro | NOVA™ Newborn Genetic Screening | Era test |

Дијагностика и анализа

GEOTEK | THIN PREP | EDAN |

IVF-Асистирана репродукција

Висок квалитет и широк избор на IVF опрема за асистирана репродукција

Чување на матични клетки

Future Health Bio Bank

За Гинекаликс

КОИ СМЕ НИЕ

За нас сте пред сѐ луѓе, а потоа клиенти.

ГИНЕКАЛИКС е застапник на повеќе светски брендови од областа на гинекологијата, асистираната репродукција, како и неинвазивни генетски тестови и матични клетки за Република Северна Македонија и земјите од соседството со цел да испорача максимални вредности до краен корисник. Постојано сме во тек со светските новитети и потреби на пазарот. Искуниот, млад, амбициозен, иновативен, квалитетен и услужен тим се вредностите на кои се темели нашиот успех.

Контактирајте не

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ВЕДНАШ