ДИЈАГНОСТИКА И АНАЛИЗА

Edan

Edan

http://www.edan.com Edan Instruments, Inc. се занимава со истражување, развој, производство и продажба на медицинска опрема ширум светот. Компанијата нуди дијагностички електрокардиографски производи (ЕКГ), вклучувајќи ЕКГ на мирување, стрес-тест, холтер, безжично решение и производи за ЕКГ работна станица ; системи за мониторинг на пациенти, како што се витални знаци, системи за транспорт и монитори за централно набљудување, како и грижа со голема острина, акутни и субкутни грижи, телеметрија и производи за пулс оксиметрија; акушерство и производи за гинекологија кои содржат системи за набљудување на фетусот и родилките, системи за телеметрија на фетусот, системи со ултразвук доплер и видео колпоскопи

Закажи консултација