ЛАБОРАТОРИСКА ОПРЕМА

Esco

Esco

http://www.escoglobal.com/ Еsco е прогресивен и етаблиран производител на лабораториска опрема што прави производи на „чист воздух“ за индустриска употреба со висока технологија и индустрија за животни науки од 1978 година. Еsco има продадено повеќе од 80.000 системи низ целиот свет во последните 35 години, стана лидер во индустријата, ја прошири ширината на својата линија на производи за да вклучува уреди за контрола на температурата (како што се замрзнувачи и инкубатори) и многу повеќе. Карактеристиките на потписот на компанијата се високата вредност на нејзините системи, нејзиниот фокус на услуги на клиентите, квалитетот на производот и посветеноста на соработката со своите клиенти за развој на системи што ги задоволуваат потребите на пазарот. Целосната линија на лабораториска опрема на Esco комбинира висок квалитет и широк спектар на карактеристики и можности со конкурентни цени за да обезбеди високо-ефективна опрема со најголема вредност на пазарот. Esco исто така може да додаде карактеристики и системи за прилагодено дизајнирање за пониски трошоци што не можат да ги постигнат другите компании за опрема. Добивањето системи со висок квалитет и повеќе карактеристики по споредливи цени ги прави производите на Esco да се издвојуваат од останатите. Висок квалитет и супериорна карактеристика поставени по конкурентни цени, прилагодување и прилагодено дизајнирање се достапни и по најдобра прифатлива вредност на системите во нивната класа, нудејќи исклучителна комбинација на цени и одлики, давајќи им на клиентите најмногу за своите пари. Клиентите ги користат системите на Esco со доверба; Системите на Еsco исполнуваат регулаторна усогласеност, доаѓаат со водечки повеќегодишни гаранции, а персоналот на компанијата е професионален, технички вешт за да може да обезбеди решенија за научни предизвици.

35-годишно искуство во производство на висококвалитетни и сигурни системи. Квалитет, поддршка, вредност и сигурност: клучните атрибути на лабораториската опрема на Esco Светски лидер во лабораториска опрема, Еsco работи во САД повеќе од 10 години.

Закажи консултација