ДИЈАГНОСТИКА И АНАЛИЗА

Geotek

Geotek

https://geotekmedical.com/

Геотек е основана 2003 година во Анкара, Турција. Таа е млада и прогресивна компанија во производство и маркетинг на здравствени производи. Тие имаат две главни групи на производи:  игли за биопсија за еднократна употреба и катетри за урологија и интервентна радиологија. Geotek, исто така, снабдува разни специјализирани производи на ОЕМ основа, како што се бара од нивните клиенти.

Geotek е сертифицирана компанија со ISO13485 и сите нивни производи имаат CE ознака. Нивната цел е да делуваат на пробивање на нивните пазари преку нови и подобри производи, развој преку избрани аквизиции на нови технологии.

Тие се посветени да се грижат за потребите на клиентот и да произведуваат производи со висок квалитет на здравствена заштита за да му помогнат на здравствениот професионалец во грижата за пациентот.

Закажи консултација