IVF - АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЈА

Microptic

Microptic

www.micropticsl.com MICROPTIC SL, компанија со седиште во Барселона, Шпанија, е водечки играч во областа на истражувањето, развојот, дистрибуцијата и инсталацијата на системи за автоматско дијагностицирање. Користејќи ја технологијата artificial vision,тие се специјализирани за биомедицина. Првпат е основана во 1989 година со името MICROPTIC SCP, кое е  променето во MICROPTIC SL во 2001 година. Од нејзиното создавање, таа беше фокусирана на развој на софтвер за анализа на слики, имајќи група компјутерски инженери и биолози, кои соработуваат во проектот за создавање на софтвер со висок квалитет, прилагоден на потребите на корисникот. Компанијата главно ја има целата своја активност во Шпанија до 2001 година, каде е формиран Секторот за извоз, дозволувајќи и на компанијата да се прошири.

MICROPTIC SL е посветен на животната средина и верува во одржлив раст, работејќи со почитувани извори на енергија и добавувачи.

Закажи консултација