IVF - АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЈА

Sparmed

Sparmed

www.sparmed.dk SparMED е регистриран производител на медицински уреди од Данска со низа производи означени со CE. Тие ги снабдуваат најбезбедните производи за употреба во лабораториите на ИВФ, за да помогнат во зголемувањето на стапката на бременост ширум светот. IVF бизнисот е многу чувствителен и бара само најдобри производи, кои се безопасни за ооцитите, ембрионите и семената течност. Oosafe® е нивната регистрирана марка од областа на IVF. Како што стои во нивниот израз „GOosafe in IVF Laboratories“, сите производи Oosafe® се безбедни и целосно ги исполнуваат лабораториските IVF барања . Нивните производи Oosafe® се продаваат во над 80 земји низ целиот свет преку нивните вредни дистрибутери. SparMED ApS е основана во 2007 година. Помеѓу тоа време и 2013 година, тие посетиле повеќе од 50 земји, учествувале на сите поголеми меѓународни конгреси како ASRM, ESHRE, MEFS и ASPIRE, како и многу национални конгреси, за да ја постават својата дистрибутивна мрежа .

Производите на Oosafe® биле толку успешни што сега се продаваат во над 80 земји. До 2017 година, тие успешно лансираа 10 различни производи Oosafe® и нивното име и бренд станаа добро познати во областа на ИВФ, како што беше случај и со нивната компанија.

Закажи консултација