Добијте бесплатен Nifty Pro тест со секој Nifty Mono

Понуда Nifty Bundle: Добијте бесплатен Nifty Pro тест со секој Nifty Mono. Проширете го вашиот спектар на пренатални тестирања за да вклучите моногенетски состојби заедно со сеопфатна хромозомска анализа.
Контактирајте ја генетската лабораторија Гинекаликс денес за да го обезбедите вашето здравје со нашите напредни услуги за тестирање. Ајде да го искористиме моментот заедно и да тргнеме на патување кон поздрава, поинформирана иднина.

May be an image of ‎1 person and ‎text that says '‎ا cO направен неинвазивен пренатален тест за моногенетски нарушуво NIFTY mono добивате неинвазивен пренатален тест за фетални трисомии NIFTY pro GinekaliX genetic /aboratory‎'‎‎