Една деценија извонредност во генетската лабораторија Гинекаликс

Придружете ни се во прославата на една деценија извонредност во генетската лабораторија Гинекаликс!

Веќе 10 неверојатни години, ние сме во првите редови на медицинската генетика и геномика, правејќи крупни чекори онаму каде науката се сретнува со иднината.

Како што се приближуваме до нашата 10-годишнина во септември, сакаме да застанеме само за миг и размислиме за нашето патување до сега, како и да ја изразиме нашата искрена благодарност до вас, нашата ценета заедница, што ни го доверивте вашето генетско здравје. Вашата верба во нас ја поттикнува нашата посветеност за одржување највисок квалитет на здравствените услуги.
🌐 Нашите услуги се протегаат низ сите фази од генетското животно патување:
1️⃣ Пренатално генетско тестирање и скрининг на новороденчиња: Обезбедуваме здрав почеток за вашите малечки! Раното откривање ви дава моќ за навремена интервенција и информирани одлуки, поставувајќи ја основата за посветла иднина.
2️⃣ Генетски болести и фактори на ризик: Вашата благосостојба е наш приоритет. Нудиме проценка на ризикот, прецизна дијагноза, приспособени интервенции и персонализирани планови за лекување, сето тоа придружено со сочувствително генетско советување.
3️⃣ Онколошки генетски панели: Ве зајакнуваат со знаење за соочување со ракот. Нашите сеопфатни панели ги проценуваат гените поврзани со ракот, водејќи ве кон персонализирани избори за третмани во онкологијата.
4️⃣ Молекуларно тестирање на микроорганизми и вируси: Брза акција против инфекции! Нашето напредно тестирање рано открива и дијагностицира инфекции, овозможувајќи ефикасен третман и оптимална грижа за пациентот.
5️⃣ Секвенционирање од следната генерација и генски панели: Отклучување на тајните во вашите гени! Од клиничко секвенционирање на цели егзоми до насочени генски панели, обезбедуваме длабоки сознанија, точни дијагнози, проценки на ризик и персонализирани упатства за лекување.
🥂 Придружете ни се додека ја одбележуваме оваа пресвртница и ја обновуваме нашата посветеност да ги поместиме границите на медицинската генетика.

Вашата доверба ја разгорува нашата страст за извонредност, и заедно, обликуваме поздрава, поинформирана иднина.

Останете во тек за јубилејните промоции додека се приближуваме до нашата годишнина!

May be an image of 1 person and text