Заштедете 460 евра со Nifty Pro и Future Health Biobank

Од првото отчукување на срцето до идно здравје: ексклузивна понуда која поставува нов стандард за доживотна грижа!
Генетската лабораторија Гинекаликс со гордост потсетува на здравствениот пакет за идни семејства кој започнува да го чува здравјето на вашето бебе од клучната 10-та гестациска недела и трае сѐ додека не наполни 60 години! Во специјална соработка со Future Health Biobank, го нудиме пренаталниот тест Nifty Pro заедно со 60 години криопрезервација на матични клетки од папочна врвка со неверојатен, промотивен попуст од 460 EUR.
Зошто Nifty Pro?
Тестот Nifty Pro претставува промена на парадигмата во пренаталната нега, глобално признаен поради неговата безбедност, едноставност и сеопфатност. Со над 15 милиони тестови спроведени ширум светот, неговата докажана прецизност им нуди на идните мајки безбедна алтернатива на традиционалните методи за пренатален скрининг. Способноста на Nifty Pro да направи скрининг за широк спектар на хромозомски абнормалности, вклучувајќи трисомија 21 (Даунов синдром), 18 (Едвардс синдром) и 13 (синдром Патау), како и анеуплоидии на полови хромозоми и синдроми на микроделеција/дупликација, обезбедува темелна проценка за здравјето на фетусот. Тој е одобрен од Американскиот колеџ за акушерство и гинекологија (ACOG) како опција за скрининг од прва линија за сите бремени жени поради неговата супериорна чувствителност и специфичност. Тестот бара само мал примерок на крв од мајката, може да се спроведе веќе во 10-тата недела од бременоста и дава резултати со над 99% чувствителност за откривање на најчестите трисомии.
Зошто Future Health Biobank?
Future Health Biobank го поставува златниот стандард во зачувување на матичните клетки, со неспоредлива експертиза и врвна технологија. Како најголемата европска банка за крв од папочна врвка во приватна сопственост, нудиме сеопфатни услуги за зачувување на матични клетки од крв на папочна врвка, ткиво од папочна врвца и забна пулпа. Нашата напредна технологија за обработка Macopress Smart обезбедува испорака на 10% поодржливи матични клетки во споредба со конкурентите. Ние му даваме приоритет на идното здравје на вашето дете со складирање примероци во повеќе делови за продолжена употреба, обезбедување бесплатен глобален транспорт за лекување и спроведување на целосно тестирање за одржливост на сите примероци. Нашата позната историја на финансиска стабилност, комбинирана со широк спектар на лиценци, акредитации и награди, ја нагласува нашата посветеност за извонредност. Future Health Biobank не е само складирање на матични клетки; се работи за обезбедување спас преку идни медицински третмани, со преку 20 години доверба од семејства ширум светот.
Не пропуштајте ја оваа неспоредлива можност да инвестирате во здравјето на вашето дете уште од самиот почеток. Посетете ја генетската лабораторија Гинекаликс веднаш за да ја обезбедите оваа промотивна понуда и да го направите првиот чекор кон доживотно здравје и спокој за вашето семејство. Пишете ни во коментари или пораки за повеќе детали, прашања или да го споделите вашето патување.

May be an image of 3 people and text that says 'Ginekalix geneticlaboratory genetic laboratory NIFTY pro npeHaTaлHa rpижa FUTURE HEALTH BIOBANK 3ApaBa и 6e36eAHa иAHиHa Ha ueлoTo ceme 3AWTEAETE 460€'