Зајакнете го машкото здравје овој Movember

Зајакнете го машкото здравје овој Movember!
Искористете го попустот од 50€ на нашиот COLOTECT™ скрининг за колоректален карцином. Од сега достапен и за домашна употреба.
Искористете ги и нашите останати ексклузивни попусти: 100€ попуст на генските панели за дијабетес и белодробно здравје, како и ПОДАРОК Nifty Pro со секој Nifty Mono, неинвазивен пренатален тест!
Одлуката е ваша одговорност!
Преземете иницијатива денес за поздраво утре. Понудите се со ограничено времетраење, не пропуштајте!

May be an image of 1 person, beard and text