НЕВЕРОЈАТЕН ПОПУСТ од 90€ на тестот Nova

Да ја започнеме Новата Година среќни и сигурни во иднита на нашите деца! ♥️

Поради зголемен интерес и на Ваше барање, акциите кои Nova™ ги подготви ќе бидат достапни ПОВТОРНО.
НЕВЕРОЈАТЕН ПОПУСТ од ДУРИ – 90€ на тестот Nova™!

Nova™ е најточниот превентивен генетски скрининг за новороденчиња и деца до 5 години кој дава рани одговори и сеопфатни информации во врска со здравјето на Вашето најмило.
Nova™ ќе Ви овозможи најдобро да го заштитите здравјето на Вашето дете уште од првите моменти.

Среќата е важен дел од нашиот живот, а ние се трудиме Вашата среќа да ја зголемиме.
Спокојно радувајте му се на секој нов ден со Nova™

☎️ 02 3133 311,
📱070 344 380,
📱070 344 056,
📱078 344 320
📧 [email protected]

May be an image of 1 person, child, indoor and text