Откријте ја разликата во Future Health Biobank

Со Future Health Biobank, избирате повеќе од само чување матични клетки; се одлучувате за партнер во здравственото патување на вашето семејство. Нашите признанија зборуваат многу: од тоа да се биде најакредитирана банка за крв од папочна врвка во Обединетото Кралство до освојување на престижната награда од Кралицата. Нашата иновативна технологија за обработка обезбедува 10% поодржливи матични клетки, издвојувајќи нè од конкуренцијата. Ние не само што водиме во технологијата, туку и во довербата, нудејќи опции за рати без камата и низа дополнителни гаранции во случај на финансиски потешкотии. Со примероците безбедно складирани во нашиот објект во Обединетото Кралство и ветувањето за бесплатен глобален транспорт за третмани, вашиот избор не може да биде полесен.
Откријте ја разликата во Future Health Biobank. Посетете ја нашата веб-страница или контактирајте со нашиот тим за грижа за корисници веднаш!

May be an image of 5 people and text that says 'оБЕЗБЕДЕТЕ го УТРЕШНОТО ЗДРАВе НА ВАШИТЕ ДЕЦА EHEC FUTUREHEALTH HEALTH FUTURE BIOBANK'