Промотивен попуст од 460 евра – Nifty® Pro + Future Health Biobank

Обезбедете го здравјето на вашето дете уште пред неговото раѓање!
Во ексклузивна соработка со Future Health Biobank, генетската лабораторија Гинекаликс нуди холистички здравствен пакет за заштита на здравјето на вашето дете од пренаталниот период до неговиот 60-ти роденден. Овој пакет ги комбинира прецизноста на најдобриот неинвазивен пренатален тест Nifty® Pro со сигурноста на 60 години криопрезервација на матични клетки од папочна врвка.
Со оваа понуда добивате:
Најдобар пренатален генетски скрининг
Доживотно здравствено осигурување и спокој за вашето дете
Промотивен попуст од 460 евра
Не пропуштајте ја оваа можност да го заштитите здравјето на вашето дете уште од самиот почеток! Контактирајте нѐ веднаш за повеќе информации и придружете се на заедницата родители кои веќе го избраа најдоброто за своите деца.

May be an image of 2 people and text that says 'FUTURE FUTUREHEALTH HEALTH BIOBANK Ginekalix NIFTYP GinekaliXNIFT pro genetic geneticlaboratory laboratory 3AWTEAETE 460€ where science meets the future'