Револуционерниот панел за откривање на рак – SENTIS™

Ви го претставуваме револуционерниот панел за откривање на рак SENTIS™, сеопфатен геномски тест кој ги отклучува тајните на генетиката кај ракот. Со прецизност потврдена преку CE сертификат од декември 2021 година, овој панел е во првите редови на прецизната медицина кај нас.
Искусете неспоредлива точност во идентификацијата на соматските и герминативните мутации, заедно со откривањето на нови варијанти клучни за ракот. Покривајќи 688 гени поврзани со ракот, панелот испитува целосен спектар на геномски промени, вклучувајќи SNP, CNV, InDels и Fusions. Нашата длабинска анализа на мутации се протега и на преку 200 лекови, инкорпорирајќи 260 таргетирани терапии и 11 имунотерапии.
Брз и достапен, овој тест поддржува и ткивни и течни примероци од биопсија.
Преземете ја контролата врз вашето здравје. Поразговарајте со вашиот лекар за SENTIS™ панелот за откривање на рак уште денес!

May be an image of text