Спокојство и сигурност со Nifty® Pro – промотивен попуст од 50€

Спокојство и сигурност со Nifty® Pro – промотивен попуст од 50€!
Во генетската лабораторија Гинекаликс, повеќе од една деценија ја користиме револуционерната технологија на Nifty® Pro, која се издвојува по своите уникатни ДНК нанотопчиња. Овој напреден метод ни овозможува да откриеме поширок спектар на генетски промени, правејќи ја нашата скрининг листа за микроделеции/дупликации континуирано експанзивна. Сега, со ексклузивен попуст од 50 €, ви го нудиме најдобриот пренатален тест на пазарот!

Зошто да изберете Nifty® Pro?
• Сеопфатно откривање: Единствениот тест на пазарот со ДНК нанотопчиња, кој може да открие случајни наоди. Идентификација на T19, T16 и T22, заедно со половите анеуплоидии како XO, XXX, XXY и XYY.
• Уникатни сознанија за синдромот на Ди Џорџ: Испитување на целиот геном за откривање на синдромот на Ди Џорџ 2, покрај вообичаената делеција на хромозомот 22.
• Сепарација на фетална ДНК: Прецизно одвојување на мајчините мутации од феталната ДНК за посигурни резултати.

Предности на Nifty® Pro во однос на останатите:
• Користи NGS технологија базирана на ДНК нанотопчиња.
• Открива 94 генетски синдроми, вклучувајќи и случајни наоди.
• Погоден за бремености со донирана јајце-клетка и способен да открие над 84 микроделеции/дупликации.

Немојте да ја пропуштите оваа можност! Искористете го попустот и обезбедете најдобра пренатална нега за вашето бебе со Nifty® Pro и генетската лабораторија Гинекаликс. Направете го првиот чекор кон напредна пренатална грижа веднаш!

May be an image of 1 person and text that says 'e CnoKoйcTBo u curypHocT co NIFT NIFTOP Non-InvasiveFetalTrisomYtest Fetal TrisomY test Non-Invasive pro 50€ nonycT S.++ GinekaliX genetic laboratory where science meets wheresciencemeetsthefutu the future'