Супериорни перформанси на Nifty-Pro тестот

NIFTY® Pro е водечки не-инвазивен пренатален скрининг тест во светот.

Има супериорни перформанси во споредба со останатите неинвазивни пренатални тестови, и има највисока стапка на вистински позитивни и најниска стапка на лажно позитивни резултати во споредба со сите останати не-инвазивни пренатални скрининг тестови.
Овој тест им овозможува на идните родители многу битни информации за здравјето на нивното бебе.
Безбеден, едноставен и неинвазивен тест за детекција на хромозомски абнормалности на плодот уште од 9-тата седмица на бременоста. Преку употребата на најсовремена техника за паралелно секвенционирање на сите 46 хромозоми, NIFTY® Pro тестот постигнува преку 99.9% точност. Покрај 3-те најчести трисомии: Даунов, Едвардсов и Патау синдром, во цената на NIFTY® Pro е вклучен и скрининг за 94 најчести хромозомски абнормалности, како и бесплатно одредување пол на фетусот.

❗ Овозможуваме безбедно земање на примерокот крв за анализа директно од Вашиот дом по сите Ковид-19 протоколи ❗

Без ризик за бебето и трудницата. Погоден и за близнаци, вон-телесно оплодување како и бременост со донирана јајце клетка. Резултатот е готов за само 7 дена.

May be an image of text