10 причини зошто миленичињата се всушност добри за здравјето и развојот на вашите деца

Еве 10 причини зошто миленичињата се всушност добри за здравјето и развојот на Вашите деца:
1. Децата кои растат со миленичиња имаат посилен имунолошки систем и имаат помалку алергии
2. Чувањето милениче е одлична прилика за стекнување навики како што се одговорност и емпатија
3. Миленичињата помагаат при учење и стекнување самодоверба, особено при читање
4. Без оглед на расположението, децата секогаш ќе наидат на поддршка и утеха од миленичето
5. Домашното милениче често пати е фокус на многу семејни активности, од прошетки до хранење
6. Нема подобра инспирација за здрави навики и здрав живот воопшто од чувањето милениче
7. Галење со миленичето ја намалува вознемиреноста на детето и го смирува
8. Со миленичето никогаш нема простор за осаменост и тага.
9. Кога ќе дојде време, миленичето може да биде добра лекција за животот и неговиот неизбежен крај
10. Едноставно – забавно е да се има милениче и тоа може да биде извор на многу радости во секој дом
 Тестот Nova™ во моментов е најточниот превентивен генетски скрининг за новороденчиња и деца до 5 години.
 Nova™ е најсигурниот избор за генетски скрининг. Nova™ дава рани одговори на сите прашања во врска со здравјето на Вашето најмило.
Тестот Nova™ е наменет за сите здрави деца од 0 до 5 години. Тестот треба да го нарачаат сите родители кои сакаат да добијат сеопфатни информации за здравјето на своето дете.
Резултатот од тестот Nova™ ќе Ви укаже дали на Вашето бебе му треба индивидуален план за третман, што ќе му обезбеди најдобар развој. Ова значи дека Nova™ ќе Ви овозможи најдобро да го заштитите здравјето на Вашето дете уште од првите моменти.
Заедно со Вас, го таргетираме здравјето на Вашите деца!
May be an image of child, cat and text