Future Health – Пионери во заштитата на идното здравје за вашето семејство

Во Future Health Biobank правиме повеќе од обично складирање и чување на матични клетки; ние сме пионери во заштитата на идното здравје за вашето семејство.
Како најголема приватна банка за крв од папочна врвка во Европа, нашите најсовремени транспортни комплети со контрола на температурата Nanocool обезбедуваат најголема одржливост на вашиот примерок.
Нашата напредна технологија за обработка на примероците Macopress обезбедува 10% повеќе матични клетки, нудејќи неспоредлива поддршка во услови на здравствена несигурност.
Обезбедете наследство на здравје за вашето дете денес! Контактирајте нѐ за да дознаете како може да ја заштитиме иднината на вашите најблиски.

May be an image of ‎text that says '‎ЛиAepи co иHoBauии 3a иAHиHa Ha 3ApaBeTo 18 p م S A P س Фy FUTUREHEALTH FUTURE HEALTH BIOBANK‎'‎