Heidelberg тест гратис со зачувување матични клетки

Најдобрата инвестиција што некогаш ќе ја направите за вашето дете!
Зачувајте матични клетки и бидете спокојни дека сте направиле апсолутно сè за идното здравје на вашето дете.
Процесот е:
➡Сигурен
➡Безбеден
➡Безболен
Future Health Biobank е најголемата акредитирана, приватна англиска банка за чување на матични клетки и нејзиното 20 годишно постоење ја прави најдолго воспоставена приватна банка за матични клетки во Европа, складирајќи над 200.000 примероци од 94 земји во светот.
Дознајте повеќе:
☎️ 02 3133 311
📱 070 344 380
📱 070 344 056
📱 078 344 320
како и преку маил на 📧 [email protected] за дополнителни информации.

May be an image of 1 person and text that says 'Co лубов од Future Health за најмилите сочувај матични клетки и добиј подарок Heidelberg тест зачувајте матични клеткии обезбедете го идното здраве на вашето дете FUTURE HEALTH BIOBANK'