Blog Articles

Супериорни перформанси на Nifty-Pro тестот

NIFTY® Pro е водечки не-инвазивен пренатален скрининг тест во светот. Има супериорни перформанси во споредба со останатите неинвазивни пренатални тестови,

Прочитај повеќе

10 причини зошто миленичињата се всушност добри за здравјето и развојот на вашите деца

Еве 10 причини зошто миленичињата се всушност добри за здравјето и развојот на Вашите деца: 1. Децата кои растат со

Прочитај повеќе

Нов пакет, нова понуда и нови попусти!

ПОВТОРНО ДАВАМЕ МОЖНОСТ за инвестиција во ЗДРАВЈЕТО НА ВАШЕТО НАЈМИЛО која ДЕФИНИТИВНО не треба да ја пропуштите! ЗАШТЕДЕТЕ и искористете

Прочитај повеќе

Студијата ,,Точен опис на ДНК-заснован не-инвазивен пренатален скрининг” за Nifty тестирањето

NIFTY® има супериорни перформанси во споредба со останатите неинвазивни пренатални тестови Истражувањето на Baylor College of Medicine и Кинескиот Универзитет

Прочитај повеќе

Дали сте ,,магнет” за комарци? Можеби е наследно?

Дали сте ,,магнет” за комарци? Можеби (и ова) е наследнo… Најновите студии укажуваат дека Вашата ДНК е главен фактор кој

Прочитај повеќе

Зошто матичните клетки се најдобрата инвестиција во здравје на Вашето дете?

Имате само 2 шанси да сочувате матични клетки на Вашето дете:  за време на породувањето, од папочната врвка  малку подоцна,

Прочитај повеќе

Рано дијагностицирање и навремено третирање на вродените болести со Nova тестот

Многу деца со вродена болест се раѓаат навидум целосно здрави, при раѓањето добиваат 10 поени на Апгар скалата, а здравствените

Прочитај повеќе

Попусти за втора бременост или бременост со близнаци со Nifty тестот

NIFTY Pro има супериорни перформанси во споредба со останатите неинвазивни пренатални тестови, како и највисока стапка на вистински позитивни и

Прочитај повеќе

Матични клетки од млечни заби

Матичните клетки од млечните заби на Вашето дете може доживотно да му го заштитат здравјето. Матичните клетки за прв пат

Прочитај повеќе

Nova – Најсигурниот избор за генетски скрининг

Тестот Nova во моментов е најточниот превентивен генетски скрининг за новороденчиња и деца до 5 години. Nova е најсигурниот избор

Прочитај повеќе