Четиринаесетта недела бременост – Што да очекувате?

Добредојдовте во 14тата недела од Вашата бременост! Вие сте во четвртиот месец од бременоста. Уште само 5 месеци до крајот!

Добиј гратис години чување на матични клетки во февруари

Подари љубов, подари здравје за Вашето најмило! Со љубов од Future Health за најмилите: 20 години + 10 години ГРАТИС

Славиме љубов во февруари со големи попусти

Во месец февруари ја славиме љубовта. Прославете го со љубов кон здравјето на Вашето дете. НЕВЕРОЈАТЕН ПОПУСТ од ДУРИ –

Дванаеста недела од бременост – Што да очекувате?

Вие и вашето бебе во 12-та недела од бременоста Само 12 недели по последната менструација, фетусот е целосно формиран. Сите

Повторно достапни Nifty акциите

Поради зголемен интерес и на Ваше барање, акциите кои Nifty™ ги подготви се ПОВТОРНО достапни! Спокојно радувајте му се на

Nova – Најточен превентивен генетски скрининг за новороденчиња и деца до 5 години

Nova™ е најдобрата инвестиција во здравје на Вашето дете! Тестот Nova™ во моментов е најточниот превентивен генетски скрининг за новороденчиња

Можност за плаќање на рати со Гинекаликс

Гинекаликс има 3 новогодишни подароци за секоја идна мајка! – 70 евра попуст на Nifty-Pro тестот; – Двојно години чување