Ексклузивна понуда на Future Health Biobank: 30 + 30 години

Двојна грижа, двојна посветеност! Иднината на здравството е овде, со ексклузивната понуда на Future Health Biobank од 30 + 30

Бесплатен Nifty Pro пренатален тест со секое Nifty Mono

Прославете го месецот на љубовта со подарокот на здравје: бесплатен Nifty Pro со секое Nifty Mono! #LoveAndHealth: Овој февруари, покажете

Heidelberg тест гратис со зачувување матични клетки

Најдобрата инвестиција што некогаш ќе ја направите за вашето дете! Зачувајте матични клетки и бидете спокојни дека сте направиле апсолутно

Дали знаевте дека сините очи се всушност генетска мутација?

Дали знаевте дека сините очи се всушност генетска мутација?! Генетските истражувања покажуваат дека мутацијата што предизвикала сини очи најверојатно се

ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА NOVA АКЦИЈАТА

Возбудени сме што можеме да ви понудиме ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА NOVA АКЦИЈАТА НЕВЕРОЈАТНИОТ ПОПУСТ од ДУРИ – 90€ на тестот Nova™

Попуст од 590 евра за пакетот Nifty™ Pro + Nifty™ Mono

Го исполнуваме Вашето барање да го обезбедите здравјето на вашето бебе! Ви најавуваме дека нашата акција за  ПОПУСТ ОД 590