Безбедно земање на примерокот крв за анализа од вашиот дом

Отсега, Гинекаликс ви овозможува безбедно земање на примерокот крв за анализа директно од вашиот дом по сите Ковид-19 протоколи. Не

Научниците идентификуваа клучен стадиум во создавањето на цревниот нервен систем користејќи матични клетки

Минатата година истражувачите остварија ново, револуционерно откритие од областа на терапијата со матични клетки. Новиот пресврт се однесува на тоа

Тројната понуда продолжува и во април

Бидејќи април е месец посветен на здравјето, решивме да ја продолжиме тројната понуда на Future Health, Nifty и Nova тестот

10 клучни моменти од историјата на матичните клетки

10 клучни моменти од историјата на матичните клетки: 1989: Добиен првиот “нокаут” глушец, кај кој беа отстранети специфични гени, што

Генетско тестирање за цистична фиброза

Цистична фиброза е една од најчестите наследни болести кај припадниците на белата раса и се јавува кај 1 од 2500